Annemin Arkadaşını Banyoda Becerdim

Annem ve arkadaşı ben eve geldiğim zaman salonda oturuyorlardı ve ben de sonradan gelmiştim. İkisine de selam verdim ve yan odama geçtim. Kadın çok ateşliydi ve biraz da olgundu. Kocası bunu aldatmış ve annemle birlikte dertleşiyordu. Kadın bu konudan çok mustaripti ve morali de bayağı bozuktu. Kendisini artık tatmin etmediğini ve ilgilenmediğini söylemişti. Ben bunu duyunca aklıma farklı farklı şeyler gelmeye başladı. Sonrasında sanki bunları doğrulayan bir şey oldu ve anneme acil bir telefon geldi iş yerinden. Oraya gidip gelmesi gerekiyormuş ve en az iki saat evde yoktu. Arkadaşının da gideceği bir yer olmadığı için sen burada bekle ben hemen geleceğim diyerek evden ayrıldı benim evde olduğum aklına bile gelmemişti. Ben ise sanki pusuya yatmış bekliyordum. Bir süre sonrasında lavaboya doğru yöneldi ve kapının kapanmadığını fark ettim. O da beni unutmuş olmalı diye düşündüm. Kapının kenarından bir süre izledikten sonrasında beni fark ettiğin gördüm ve hemen kafamı kaldırdım. Üzerini giyindi ve bana seslendi.

Ben de Bursa escort olarak yanına geldiğim zaman ne yapıyorsun sen diye çıkıştı. Ben de biraz istemeden kulak misafiri olduğumu, senin gibi bir kadını nasıl aldatabileceğini söyledim. Ben bu şekilde sözleri ona karşı saydırıyorum o bunları duydukça daha çok yumuşuyordu. Ben olsam senin gibi ateşli ve seksi bir kadınla birlikte olduktan sonrasında başkasını gözüm görmezdi falan diyorum. O da uzun bir süredir birlikte olmamış olacak ki iyice hoşuna gidiyordu. Sonrasında iyice yanıma yaklaştı o yaklaştıkça ben biraz daha ileri gittim. Hep senin gibi birisiyle olmak istemişimdir dediğimde dudağıma yapıştı.

Öpüşerek odama kadar gittik. Annemin gelmesine en az bir buçuk saat vardı ve biz sevişiyorduk. Yarım saat kadar seviştikten sonrasında ateşli kadının o amcığına girmeye başladım. Kalçaları çok dolgundu ve ben sikerken çok zevk alıyordum. Daha önce hiç olgun birisiyle birlikte olmamıştım. Fakat deneyimli bir bayan olduğu için ve ayrıca vücudu da bayağı iyi olduğundan dolayı ikimiz de fazlasıyla tatmin oluyorduk.

16 Eylül 2018 09:53

713 total views, 1 today